Koncertom u Gavelli 09.02. Sandi Cenov obilježava 25 godina na sceni!

0
Foto: Hrvoje Serdar

Autor brojnih ljubavnih stihova Sandi Cenov, na najljepši će mogući način, uz vašu pomoć, za nešto više od mjesec dana, proslaviti dvadeset i pet godina glazbenog djelovanja.

Sandi vas poziva na jedinstvenu koncertnu večer pod naslovom Oči u oči, četvrtak 09.02.2017. u 20:00 sati, zagrebačko Gradsko dramsko kazalište Gavella.

Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi će četvrt stoljeća karijere pretvoriti u odličan koncertni program, koji će se savršeno uklopiti u intimni prostor Gavelle.

Na ovom projektu Sandi radi već duže vrijeme sa svojim timom suradnika, a na romantičnoj večeri u Gavelli kao gosti iznenađenja pridružit će mu se i kolege glazbenici.

Svi oni koji su bili na mojim koncertima znaju sa koliko emocija nastupam i koje pružam publici, a oni koji to nisu doživjeli, imaju sada prigodu u Gavelli, pročuje Sandi uoči koncerta.

Nastup u Gavelli, nazvan je po aktualnom Sandijevom hitu „Oči u oči“, koji je u kratkom vremenu osvojio srca slušatelja i struke.

Nova pjesma ima i svoj romantični video spot:

Kako zvuče najveći hitovi iz prebogate dvadeset petogodišnje karijere poput, ‘Malena’, ‘Nebo’, ‘Žena budi mi ti, ‘Popravi mi dan’, ‘Još jedna o njoj’, ‘Stoljeća ne mijenjaju ljude’, ‘Za nas ljude izgubljene’, ‘To je to’ ili ‘Jelo, Jelena’, uvjerite se u jedinstvenoj koncertnoj večeri Oči u oči Sandi Cenov, zagrebačko Gradsko dramsko kazalište Gavella, četvrtak 09.02.2017. u 20:00 sati.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 80 kn, nabavite putem sustava Eventim – http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sandi-cenov-zagreb-kazaliste-gavella-450118/event.html

Foto: Hrvoje Serdar