U Sinj ide bon u vrijednosti od 2.000 kn u Studencu: Danijela Poljak rekordnom brzinom otkrila dalmatinski mix!

0

Danas je srušen rekord u pogađanju dalmatinskog mixa! Prva igra, prvi pokušaj i imamo dobitnicu! Danijela Poljak (40) iz Sinja uzela nam je bon u vrijednosti od 2.000 kuna u Studencu! Točno je rekla sve tri pjesme i sve izvođače: Matu Mišu Kovača  i ”Ti si pjesma moje duše”; T.B.F.  i ”Pozitivan stav” i na kraju Jasna Zlokić i njena ”Ne znam koji vjetar puše”.

Danijela je odmah u glavu rekla – nisu njene zasluge za ovaj uspjeh!

To vam je sve moj sin. Jutros mi je prije škole napisa na papirić i reka: majko, slušaj radio – moraš biti najbrži SMS. Kad te pozovu reci da je ovo rješenje – i to je to. Tako je i bilo!

Bon od 2000 kn neće biti teško potrošiti kaže Danijela koja radi u mesnici:

Ajme ne znam na što ću sve potrošiti. Naći će se svašta u Studenca, al jedno znam. Meso neću kupovat, toga mi je dosta svaki dan. 

Gdje god da krenete po Dalmaciji, Studenac je u svakom gradu, svakom malom mjestu duž obale i na svakom otoku, a ima ga i u skrovitim uvalama (Mljet, Lastovo…) i na atraktivnim pozicijama na rivama – Trogirska riva, Viška riva…

Studenac marketi u Splitu postoje na tri lokacije, a to su Tolstojeva ulica, Split 3 i na Plokitama u Vinkovačkoj ulici. U tim marketima vas čekaju svakodnevno svježe marende (riblje i mesne), svježe voće i povrće, Na Splitu 3 Studenac ima i mesnicu Vitić sa odličnom ponudom mesa. Ukoliko odete na otok, na Hvaru vas čeka Local market na Hvarskoj pjaci, a uskoro i na rivi u Komiži. Friška spiza, domaći proizvodi, voće i povrće sa domaćih OPG imanja – sve to nać ćete u Studencu.