4.000 kuna bona u Studencu sada je otišlo u Omiš Anđelki: bit će sladoleda na tone

0
Foto: pr

Ponovno imamo dobitnicu bona u vrijednosti od 4.000 kuna u Studencu. Točnije dobitnicu iz Omiša, a njeno ime je Anđelka Knežević. Prepoznala je Dalmatinski mix – sve tri pjesme i sva tri izvođača. U mix smo ovaj put stavili: Tedi Spalato “Lipote gladan, ljubavi žedan”, Magazin “Put putujem” i Alen Nižetić “Tvoje more”.

Dobitnica je oduševljena nagradom.

Osjećam se stvarno super, u šoku sam. Ne mogu vjerovati.  Intenzivno slušam Radio Dalmaciju, čak i dok radim.

Priznala je kako joj stvarno nije bilo lako, a prvi joj je čestitao suprug.

Sad me muž zvao, rekla sam mu da napiše spisak. Već stižu čestitke od ljudi koji su me slušali.

Pomogle su joj i naše upute na Instagramu.

Koristila sam pomoć na Instagramu i na kraju povezala sve i shvatila što je u mixu. Sve pjesme koje su svirale naravno da znam na pamet od riječi do riječi. Mogu reći da sam veliki ljubitelj glazbe. Odmah idu ruke u zrak na dalmatinske.

Dobitnica je i inače veliki fan Radio Dalmacije.

Radio Dalmacija je moja stara ljubav oduvijek ju slušam.

Otkrila je i čega će se najviše nakupovati u Studencu.

Joj bit će sladoleda na tone, trebat će mi nova škrinja. Baš sam sretna. Puno vam hvala.

Gdje god da krenete po Dalmaciji, Studenac je u svakom gradu, svakom malom mjestu duž obale i na svakom otoku, a ima ga i u skrovitim uvalama (Mljet, Lastovo…) i na atraktivnim pozicijama na rivama – Trogirska riva, Viška riva…

Studenac marketi u Splitu postoje na tri lokacije, a to su Tolstojeva ulica, Split 3 i na Plokitama u Vinkovačkoj ulici. U tim marketima vas čekaju svakodnevno svježe marende (riblje i mesne), svježe voće i povrće, Na Splitu 3 Studenac ima i mesnicu Vitić sa odličnom ponudom mesa. Ukoliko odete na otok, na Hvaru vas čeka Local market na Hvarskoj pjaci, a uskoro i na rivi u Komiži. Friška spiza, domaći proizvodi, voće i povrće sa domaćih OPG imanja – sve to nać ćete u Studencu.