Završnica Kupa Hrvatske u Makarskoj

0

Novo vrijeme Apfel je organizator završnice Kupa Hrvatske u malom nogometu koji se od petka do nedjelje igra u Makarskoj.

U četvrfinalu se u 14.00 sati sastaju Split TommyPetrinjčica, u 16.00 sati Nacional ZagrebVrgorac, u 18.00 sati Kijevo KninPorto Tolero te u 20.00 sati Novo vrijeme ApfelSquare.

Glavni favorit za osvajanje svakako je Nacional,a iz drugog plana će prijetiti branitelj naslova Split Tommy i domaćin Novo vrijeme Apfel. U četvrfinalnim ogledima Split Tommy ne bi trebao imati nikakvih problema protiv Petrinjčice baš kao i Nacional kontra Vrgorca Mladena Perice. Drugoligaški ogled između Kijevo Knina i pločanskog Porto Tolera mogao bi ponuditi najveću neizvjesnost dok će zanimljivo biti i u dvoboju između Makarana i Dubrovčana. Novo vrijeme je trenutno u boljoj formi i imati će veliku podršku s tribina,a Square je prije par dana ostao bez trenera Marinka Mavrovića kojega je zamijenio Mato Cvjetković.

Radio Dalmacija će tijekom sva tri dana natjecanja biti u Makarskoj, naš Marin Maljkovć će donositi sve zanimljivosti i izjave vezane za turnir.