Jugaši gosti Pro Recca

0
Foto: vk jug co

Nakon osvajanja Triglav regionalne lige, vaterpolisti Jug Croatia osiguranja u pretposljednjem 9. kolu Lige prvaka u 20.30 sati gostuju kod Pro Recca. Talijani su vodeći u skupini s maksimalnih osam pobjeda i svakako su favoriti u ovom susretu.

“Pro Recco je favorit ovog natjecanja i ove sezone igraju puno bolje nego prošle. Posložili su se na svim pozicijama. Mi smo u dobroj formi i ako budemo igrali kao na završnom turniru regionalne lige u Dubrovniku imati ćemo svoju šansu. Za osiguranje Final Sixa Lige prvaka treba nam barem bod u zadnje dvije utakmice. Do tog cilja će lakše biti doći u zadnjem kolu protiv Egera u Mađarskoj, iako ćemo dati sve od sebe da uspijemo već večeras”, kazao je za Radio Dalmaciju trener Jug CO Vjekoslav Kobeščak.

Jugaši su nekompletni otputovali u Italiju. U Dubrovniku su ostali Paolo Obradović i Nikola Pavličević,te pomoćni treneri Jurišić i Balić koji je protiv Barcelonete zaradio crveni karton. Na klupi zbog istog razloga neće biti ni prvog trenera Vjekoslava Kobeščaka koji će s tribina pokušati pomoći svojoj momčadi. Glavnu ulogu za ovaj susret preuzima sportski direktor Ognjen Kržić.