Mršić više nije trener Cedevite

0
Foto: KK Cedevita

Nekoliko dana po završetku sezone u kojoj je Cedevita osvojila dvostruku krunu u Hrvatskoj, dogovoreno je da dosadašnji trener Veljko Mršić neće voditi klub u novoj sezoni.

“Sa Veljkom smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. Klub je zadržao na onim visinama na kojima smo bili dok je bio pomoćnik Jasminu Repeši. Lani smo igrali TOP 16 Eurolige, osvojena su dva Kupa Krešimira Ćosića i dva naslova prvaka Hrvatske, igrali smo finale ABA lige. No, ovime smo nekako završili četverogodišnji ciklus i krećemo u rekonstrukciju momčadi što će, po zajedničkom dogovoru s Veljkom, odraditi novi trener. Njemu želimo sve najbolje u karijeri za koju vjerujem da će ići prema gore”, kazao je direktor Cedevite Davor Užbinec.

Sportski direktor Matej Mamić potvrdio je da se pregovora s kandidatima za novog trenera. Ima ih nekoliko,a razgovori su obavljeni sa Slobodanom Subotićem i Draženom Anzulovićem koji su već vodili Cedevitu. Što se Veljka Mršića tiče, on već ima nekoliko ponuda i vjeruje se da će uskoro pruzeti novi klub.