Said: Za mene je ovo poseban trenutak u karijeri

0
Foto: CROPIX Ronald Gorsic

Nogometaši Hajduka u 6. kolu Hrvatski Telekom Prve lige pobijedlili su u Zagrebu Rudeš s 4:0.

Tri gola je postigao Said,a jednom se u listu strijelaca upisao Hamza. Rudeš je već nakon pola sata igre ostao bez dvojica igrača. Crvene kartone su dobili Vuco i Borevković.

Presretan je bio nakon susreta protiv Rudeša bio trostruki strijelac Ahmed Said Said. Hajdukovom napadaču ovo je prvi hat-trick u karijeri, a postigao ga je nakon manje od 60 minuta poslije čega je napustio igru uz veliki pljesak publike u Kranjčevićevoj ulici.

“Lijepa uspomena, ide lopta kući sa mnom. Ovo mi je prvi ”hat-trick” i samim time poseban trenutak u karijeri. Imao sam i boljih utakmica za Hajduk, ali jednom se zabija tri gola. Dobro smo ušli u susret i zabili iz prve prilike, a nakon isključenja utakmica je dodatno otišla u našem pravcu. U drugom dijelu riješili smo sve. Bila je to dobra momčadska predstava za nova tri osvojena boda”, rekao je Said koji je kući ponio loptu s utakmice, na nju su se potpisali svi njegovi suigrači.

Sada slijedi susret protiv Evertona, a Said kao i cijela momčad, vjeruje da hajdukovci mogu do preokreta u uzvratnom susretu…

“Pokazali su u prvoj utakmici koliko su dobri. Ali igramo doma pred punim stadionom i moramo dati 150 posto. Vjerujem u preokret, a vjeruju i moji suigrači. Šanse da prođemo sad su nam možda smanjene, ali sve dok imamo šanse moramo se boriti, pogotovo u fantastičnoj atmosferi koju će prirediti naši navijači. U drugom poluvremenu u Liverpoolu stvarno smo igrali dobro i stvarali šanse, ali nažalost nismo zabili. Nema veze, iskreno vjerujem da doma možemo postići dva ili tri pogotka”, smatra 24-godišnji napadač koji trenutno dijeli prvu poziciju ljestvice strijelaca u domaćem prvenstvu.