Zadar u ABA ligi dočekuje Partizan

0

Košarkaši Zadra u 4. kola ABA lige  u 17 sati u Krešinom domu igraju protiv Partizana.

I jedni i drugi su u skupini od sedam momčadi koje imaju pobjedu i dva poraza nakon tri kola. Momčad iz Beograda je teško stradala u srijedu u Berlinu protiv Albe na stratu Eurokupa, inače na gostovanjima ove sezone nisu uvjerljivi i Zadrani sigurni nisu bez šansi.

“Partizan je jedan snažan protivnik, dobra momčad koja igra energetsku košarku. Nisu najbolje ušli u sezonu, ali to ne mora ništa značiti jer imaju kvalitetu. Nakon ove dvije pobjede, protiv MZT-a i Zagreba, samopouzdanje nam se podiglo i uz veliku borbenost i momčadsku igru ćemo pokušati doći do pobjede” poručuje igrač Zadra Domagoj Vuković.

“Partizan ima isti učinak u ABA ligi kao i mi, jedan poraz i dvije pobjede. Vjerujem da i jedni i drugi jako želimo doći do druge pobjede. Iako nisu najbolje krenuli u sezonu, to je momčad za puni respekt. Bez obzira u kojem sastavu igrali, naše utakmice su uvijek bez favorita. Oni su kvalitetna momčad s nizom školovanih igrača koje respektiramo. Stvarno jako želimo tu pobjedu i bit će to veliki test za nas pred, vjerujem, punom dvoranom”, rekao je trener Zadra Aramis Naglić.