Torcida: Želimo da Uprava preuzme odgovornost za neuspjeh u pravom smislu te riječi

0

Klub navijača Hajduka Torcida Split izdao je izdao priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti.

Ovim putem želimo još jednom jasno i glasno ponoviti – Torcida je osnivač udruge Naš Hajduk, u potpunosti podržava projekt, te za nas kao grupu ne postoji alternativa postojećem modelu upravljanja klubom.

Dužni smo naglasiti da su konačno iza nas ona teška vremena kada igrači i uprava „nisu imali za papar“ i krpali su kraj s krajem, odnosno vrijeme financijske konsolidacije kluba je umnogome iza nas, i napokon (pozamašne) plaće ne kasne nikome niti jednog jedinog dana.

Sukladno tome, smatramo da je u sezoni 2017/2018 sazrelo vrijeme za sportski i rezultatski rast prve momčadi, borba za titulu do samog kraja.

Međutim dobili smo popularnu „hajdučku jesen“; od ljetne euforije do hladnog tuša, iako Hajduk ima itekako skuplju momčad nego prethodnih godina.

Sve se to događa dok vodećim ljudima kluba i struci ispadaju bomboni iz usta.

Imali su fanatičnu podršku i sve uvjete za rad, Torcida je uvijek bila uz njih, u najljepšim i u najtežim trenucima.

Unatoč svemu, nakon poraza od svih glavnih konkurenata ove sezone, događa se utakmica u Koprivnici, a zatim i katastrofa protiv Rudeša i to su kapi koje su prelile čašu. Je li nam to „hvala“?

Želimo da Uprava kluba preuzme odgovornost za ovaj neuspjeh u pravom smislu te riječi i od te solucije nećemo odustati.

Navijačka tribina je mjesto našeg djelovanja, prostor kojeg smo u prošlosti uvijek koristili da izrazimo svoj stav! To ćemo nastaviti na taj način raditi i u budućnosti.

Želimo isto tako poručiti svim hohštaplerima koji su izgmizali iz svojih špilja u kojima su u tmini kovali zlo, a sada se javljaju zbog svojih egoističnih napadaja i osobne koristi, da odjebu od Hajduka!

Vi ste prošlost!

HAJDUK ŽIVI VJEČNO!