Humanitarni turnir 4 kafića i ove godine na Gripama

0
Foto: Radio Dalmacija

Humanitarni malonogometni turnir “Četiri kafića” Memorijal Dino Petrinović održat će se po trdaiciji krajem godine na splitskim Gripama.

Antonio Plazibat, novi K1 prvak na nedavno održanom turniru u Japanu izvukao je parove šesnaestog po redu turnira. U velikoj dvorani na Gripama 26. prosinca prema u 16 sati u polufinalu se sastaju Tropic i Tempera, a u 16:40 Camel i Kauri.

Tropic će voditi izbornik Zlatko Dalić, a za njega će igrati Marko Livaja, Ivica Križanac, Marino Biliškov, Robert Jarn…Za njihovog protivnika Temperu branit će hajdukovac Karlo Letica, igrat će Mario Maloča, Lorenco Šimić, Zvonimir Kožulj, Stanko Bubalo, Hrvoje Milić, a voditelj će biti Vedran Runje.

Debitant na turniru je Camel. Na vratima će biti Stipe Pletikosa, igrat će Dario Šimić, Mario Stanić, Robert Prosinečki, Ivica Olić,Dado Pršo a u kombinacijama je i Ivan Klasnić! Sa klupe će ih voditi legendarni šjor Špaco, Stanko Poklepović. Za Kauri će pak igrati Senijad Ibričić, Mario Pašalić, Ante Rebić, Ante Erceg, Mijo Caktaš, Filip Bradarić i Nikola Moro.

Cijena ulaznice je 30 kuna i može se kupiti u svcim kafićima koji sudjeluju na turniru, te na dan odigravanja na blagajni velike dvorane SC Gripe. Sav prihod od ulaznica namijenjen je Centru za rehabilitaciju Mir u Rudinama.

“Svake godine je sve teže i teže organizirati ali i ove godine smo uspjeli privući velik broj poznatih nogometaša. Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Nikola Kalinić bi sigurno došli ali zbog obaveza u talijasnkom Kupu ipak neće na Gripe ove godine. Nadam se da će dvorana biti puna”, kazao je glavni organizator turnira Damir Karaman.