Pjesmom ‘Najlipša na svitu’ Tedi Spalato najavljuje svoj novi album!

0
Foto: PR

Tedi Spalato, jedan on naših najboljih izvođača i autora, novim spotom ‘Najlipša na svitu’ najavljuje novi album koji će se uskoro naći u prodaji.

Veliki Jakša Fiamengo je Tedija jednom prilikom nazvao zadnjim pjevačem romantičarom što on dokazuje iz pjesme u pjesmu. Svoju publiku je naviknuo da uvijek daje sve od sebe te da od njega mogu očekivati samo pitke, uhu ugodne pjesme prepune emocija. Autor glazbe i aranžmana je Tomislav Mrduljaš, a tekst pjesme ‘Najlipša na svitu’ potpisuje Robert Pauletić.

U spotu, koji je bio sniman u Šibeniku i Splitu, glume talentirani splitski glumci Aneta Matulić i Ivan Baranović.

„Pjesma je nastala u studiju Tomislava Mrduljaša u Splitu koji je autor glazbe i producent, a autor teksta je Robert Pauletić. Skorašnji album u izdanju Scardone nosi ime po ovoj pjesmi, koja se zove ‘Najlipša na svitu’. Spot je sniman u Heritage Palace Varoš hotel u Splitu i jednom prekrasnom starom stanu u centru Šibenika, a mladi splitski glumci koji igraju u spotu su Aneta Matulić i Ivan Baranović u režiji Željka Petreša. Skladba odiše radošću i ljubavi prema voljenoj ženi, aranžman je vrlo svjež i nadamo se uspjehu pjesme“ kazao je Tedi Spalato.

Ovom pjesmom najavljuje novi album, a na njemu će se, među ostalima, naći pjesma posvećena Vinku Coci ‘Vidi li se šta odozgar’, pjesme ‘Nisan oženija koju san jubija’ i ‘Štorija’ iz mjuzikla Naša bila štorija, ‘Ako stvarno voliš ženu’, duet s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade ‘Sve dok bura dere’ i Miroslavom Škorom ‘Zlatna polja moga djetinjstva’.