Akcija “HEP za Maestral”

0

Ulaganjem u obnovljive izvore – energiju sunca, vjetra i vode, HEP brine za okoliš, potiče razvoj znanja i sposobnosti domaće industrije te gradi zeleno, tehnološki napredno gospodarstvo, ukratko – pokreće ljude i ideje, projekte, strojeve i automobile, a zahvaljujući nikad većim ulaganjima potiče razvoj nacionalnog gospodarstva. Istovremeno, Hrvatska elektroprivreda predstavlja i 125 godina baštine, dokazane sigurnosti i povjerenja.

Naša misija je održiva, pouzdana i konkurentna proizvodnja, distribucija i opskrba energijom, a naši radnici koji svojim znanjem i sposobnostima stvaraju dodatnu vrijednost kompanije, kako za nas tako i za društvo u cjelini, naša su najveća vrijednost.

U nastojanju da se normalizira život u područjima pogođenim razornim potresima HEP-ovi radnici svojom profesionalnošću, odgovornošću i brigom koju danonoćno iskazuju iznova nas čine posebno ponosnima.

Kao društveno odgovorna kompanija HEP podupire sportaše, promiče kulturnu baštinu, potiče izvrsnost u obrazovanju kao zalog budućnosti. Uz to je senzibiliziran za projekte i akcije humanitarnog karaktera pa projekt HEP za Maestral još jednom dokazuje da u zajedništvu jesmo energija koja pokreće Hrvatsku.