Aktivna Milanovićeva web stranica

0
Foto: www.predsjednik.hr

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović prvi radni dan započeo je pregledom svečanog postroja Počasno-zaštitne bojne.

Milanović će nakon toga položiti vijence i zapaliti svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve – Zid boli, na grobnicu Narodnih heroja te na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju. Milanović će potpisati i Odluku o Uredu predsjednika, što je preduvjet za donošenje svih drugih odluka, uključujući i one o imenovanjima.

Od srijede ujutro aktivna je web stranica 5. hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića www.predsjednik.hr, trenutačno u “testnoj, prvoj fazi” s obzirom na to da još uvijek nije ekipiran cijeli Ured predsjednika te će stranica biti dodatno nadograđivana.

Uz biografiju novog hrvatskog predsjednika, kojem je danas prvi radni dan, na stranici se mogu vidjeti i biografije bivših predsjednika Republike, dio za komunikaciju s građanima, vijesti i najave te tehničke informacije o Milanovićevom Uredu koje će nadopunjavati kako se Ured bude ekipirao, a očekuje se da će u punom opsegu web stranica “raditi” za tri mjeseca.