BabyLand – Sve za mame i bebe! – otvara se i u Splitu!

0

Kao rezultat osluškivanja Vaših želja i potreba odlučili smo Vam otvoriti svoja vrata i u Splitu, te sa zadovoljstvom najavljujemo otvorenje naše BabyLand trgovine Split u Robnoj kući Prima 3 na 1. katu.

Naš moto je provesti vas kroz roditeljstvo bez da nepotrebno trošite energiju i da kod nas pronađete sve što vam je potrebno te da se kod nas svaka žena osjeća uslužena kao kraljica!

Ukoliko ste u potrazi za dječjim kolicima u našoj poslovnici možete birati između renomiranih brendova Bebetto, UPPAbaby, Kunert, Euro-cart i mnogih drugih. Uz dječja kolica, nudimo i ostalu dječju opremu koja će opremiti i mame i bebe od samog poroda nadalje, pa tako kod nas možete izabrati idealnu sobicu za svoje dijete uz BellAmy, izuzetno kvalitetan i dokazan brend u Hrvatskoj.

Posebno nam je zadovoljstvo istaknuti ekskluzivne komplete za krevetiće i svečanu odjeću za bebe Sofija.
Mame, opremite se za porod uz BabyOno i ostale brendove te pružite sebi i svojem djetetu vrhunsku kvalitetu, njegu, udobnost i sigurnost kakvu zaslužujete.

Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve upite i savjete.
Našu cijelu ponudu možete naći i na internet trgovini BabyLand – za laku i bezbrižnu kupnju iz udobnosti naslonjača www.BabyLand.hr.

Još jednom Vas pozivamo na veliko otvorenje trgovine BabyLand dana 28. rujna 2018. godine od 09:00 sati.
Pridružite nam se te ostvarite brojne popuste na kolica, krevete, sobice te ostalu dječju opremu, za sve kupce osigurali smo i prigodan poklon.