Ragbijaški dan u Sinju, splitska utakmica odgođena

0
Foto: PR

U subotu 7. svibnja na igralištu SC „Andrija Alčić i Ivica Poljak Sokol“ u Sinju, snage će odmjeriti momčad Sinja protiv selekcije Zagrebačkog ragbi saveza. Nakon odlične predstave u finalu Kupa Hrvatske kad su u infarktnoj završnici ostali bez trofeja, momčad Sinja, u prvom kolu regionalnog natjecanja, prije dva tjedna, ponovno je doživjela poraz od najkvalitetnije i najtrofejnije hrvatske ragbijaške momčadi. Ove subote iskupljenje će tražiti protiv još jednog izuzetno kvalitetnog i neugodnog protivnika, selekcije ZRS. U svakom slučaju veliki je izazov pred sinjskim ragbijašima da potvrde svoju kvalitetu i dokažu da se mogu ravnopravno nadigravati s najboljim momčadima u okruženju. Susret u Sinju sudit će Mario Dragičević.

Utakmica II kola RRC Nada – Ljubljana  predviđena da se igra u Splitu  8. svibnja 2022.  u 15,00 odgođena na zahtjev RC Ljubljana. Odluku o novom terminu donijet će Povjerenik natjecanja RRC.


Split, 7. 05.2022. Selekcija Hrvatske – RUS
U subotu na blagdana Sv. Dujma na igralištu RK Nada s početkom u 11,00 sati odigrat će se prijateljski susret ragbijašica između selekcije Hrvatske i selekcije nizozemskih studentica sa Sveučilišta iz Utrechta, okupljene u udrugu R.U.S. Utakmica će se igrati prema pravilima standardnog ragbija (Ragbi XV).