BOŽIĆNA POTRAGA RADIO DALMACIJE: Ukupno 20 000 kn za shopping u City Centeru one otišlo u ruke slušateljima Radio Dalmacije!

0

Nakon 10 zabavnih dana, Božićnoj potrazi Radio Dalmacije, za ovu godinu, došao je kraj. Ukupno 20 000 kn na poklon kartici u City Centeru One otišlo je najsretnijim, ali i najsnalažljivijim slušateljima Radio Dalmacije. Njih 10 uspjeli su locirati svih 9 sobova i Djeda Božićnjaka, poslati ih natrag na Sjeverni pol, a sebe i svoje najmilije počastiti ususret nadolazećim blagdanima.

Uspješno smo pronašli Blitzera (sv. Jure Biokovo), Donnera (na rivi u Tribunju kod spomenika tovaru), Prancera (kod Onofrijeve česme u Dubrovniku), Vixena (na gradilištu Pelješkog mosta), Dancera (Bunari na Rajčici), Kometa (Crveno jezero, Imotski), Kupida (mul u Orebiću), Rudolfa (na Karepovcu), Dashera (morske orgulje u Zadru) i Djedicu (uličica Pusti me proć’ u Splitu).

Svima koji ste se prijavljivali, igrali, pogađali putem društvenih mreža i zabavili s nama, zahvaljujemo od srca, do neke iduće prilike…

Ho ho ho!!