BOŽIĆNA POTRAGA RADIO DALMACIJE vol.2: Uključi se i uzmi 2000 kn u shopping centru City Center one

0
Foto: Radio Dalmacija

Božić dolazi, ali božićni pokloni možda ne?

Trenutno u Laponiji nema ni Djedice ni njegovih sobova – i postoji ozbiljna šansa da ove godine djeca cijelog svijeta – ostanu razočarana.

Osim – ako baš ti ne spasiš Božić!!

Slučaj no. 25.12. – Božićna potraga Radio Dalmacije vol.2

Prošle smo godine tražili Djeda Božićnjaka i sobove; sve znaš, grom je udario u saonice i oni su se izgubili po Dalmaciji…Znamo da grom ne udara u isto mjesto dvaput!

Oduševljeni Dalmacijom, čim su epidemiološke mjere u lipnju popustile, Djedica i njegovih 9 sobova došli su ljetovati u Dalmaciju i još se nisu vratili. Dok ih Baka Mraz i svi mi trebamo, oni uživaju u suncu i moru!

Znači – tražimo: Djeda Božićnjaka (glavom i bradom), Dashera, Dancera, Prancera, Vixena, Cometa, Cupida, Donnera, Blitzera i Rudolfa.

Viđeni su tu kod nas u Dalmaciji, a di točno, to nitko ne zna.

Potraga će sada biti još i teža jer su postali jedni od nas! Dalmatizirani, brzo se kreću, s njuškama pod maskama! Možda glume tovare, možda su pod morem, možda u šumi! Ukratko – spremni su na sve! #corona2020

Ako uspiješ locirati barem jednog od njih – svoju obitelj ćeš odvesti u 2000 kn vrijedan shopping u City Centeru one.

Sad kad smo te uputili, dolazimo do najbitnijeg dijela.

Od 3. prosinca javljaju se glasovnom porukom preko Whatsapp-a Radio Dalmaciji… Pričaju kroz zagonetke, pokušavaju objasniti gdje su – a mi ih trebamo  locirati!

Tko pronađe gdje se nalazi jedan od njih 10, osvaja 2000 kn vrijedan shopping u City Centeru one.

Dosad je pronađeno 9 sobova; Blitzera je u lovištu na Elafitima ulovila Mirela s Visa, Donnera je nakon cijelog dana potrage locirala Antea iz Stobreča, a on je cijelo vrijeme bio kod Mletačke česme u Makarskoj! Dancer je najbrže pronađen; u kući u kući u Bolu na Braču, zahvaljujući Duji iz Šibenika i njegovom kolegi! Rudolfa je locira Ante iz Strožanca ;krio se u Utvrdi Žirje na otoku Žirju! Ante nikad nije bia tamo, al čovik se snaša- Googlao je. Antonija iz Šibenika nije trebala Googlat. Našla je Prancera na kupalištu Jadrija u Šibeniku. Nije joj bio nikakav problem jer se i sama kupa tamo. Vixena je doslovno cijeli dan tražila – cijela Dalmacija. Krio se u špilji Golubinka na Dugom Otoku, a pronašao ga je Dražen iz Splita. Comet se sakrio u Glavini Donjoj, u Imotskom, tik do Matanovog kipa. Bez imalo muke ga je pronašla Ivana iz Baške Vode. Dasher je bio na lokalitetu Skrača u Parku prirode Telašćica/Dugi Otok, a pronašao ga je Danijel iz Trogira. Cupid se krio na ljuljački na plaži Colentum na Murteru, a locirao ga je Jerko iz Solina.

Ako želiš pronaći ostale i usput podebljati svoj novčanik za 2000 kn – moraš biti najbrži SMS. Od 3. prosinca na znak voditelja u eteru šalji SMS s ključnom riječi POTRAGA na 616263 za 3, 72 kn s PDVom. Ne zaboravi napisati svoje ime i prezime!

Najbrži od vas će dobiti priliku otkriti gdje se nalaz božićna ekipa. Pokaži svima da je Miss Marple za tebe mala beba i uzmi nam lovu!

Ali prije svega – pročitaj Pravilnik