Coca-Cola Cup 2017. stiže u Splitsko-dalmatinsku županiju

0
Foto: PR

Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske.

Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Coca-Cola Cup mladima u Hrvatskoj nudi mjesto gdje mogu uživati u sportu, natjecati se, veseliti se i družiti s vršnjacima – kako sam svojim suigračima i navijačima, tako i s protivničkim momčadima.

Nakon otvorenja natjecanja u Orahovici, kvalifikacijski turniri održat će se u Splitu, Hvaru, Sinju, Imotskom i Makarskoj rivijeri.

Raspored kvalifikacijskih turnira u Splitsko- dalmatinskoj županiji je:
Split- 17.3., OŠ. Spinut
Sinj- 22.3., NK OSK Otok
Imotski- 23.3., SC dr. Franjo Tuđman, Poljica
Makarska rivijera- 24.3., OŠ. Baška Voda
Hvar- 31.3., Križna Luka

Četiri polufinalne ekipe iz svakog grada plasirat će se na županijsko natjecanje koje će se održati u Splitu 18.04.2017. Velika državna završnica turnira očekuje se i ove godine u Splitu, krajem kolovoza, u sklopu Sportskih igara mladih. Jedinstvena je to prilika za sve hrvatske školarce da provedu četiri nezaboravna dana na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora.