Dalić i Modrić uoči utakmice s Portugalom!

0

Hrvatska i Portugal sutra u 20:45 na Poljudu igraju susret 6. kola skupine A3 Lige nacija. Momčad Zlatka Dalića protiv europskih prvaka igra tri dana nakon poraza od Švedske 2:1.

Na press-konferenciji uoči utakmice bili su Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić koji su gotovo pola sata odgovarali na pitanja novinara.

Ne bojim se ničega, radim svoj posao najbolje što mogu. Sve što sam mislio s hrvatskom reprezentacijom sam ostvario, ali ako ljudi koje vode drugačije misle ja ću se zahvaliti svima. Ja sam ponosan što mogu biti na klupi hrvatske reprezentacije, kazao je Zlatko Dalić na konferenciji za novinare uoči utakmice s Portugalom na pitanje strahuje li možda od otkaza.

Naglasio je kako je svjestan da trenutačna igra i rezultati nisu dobri.

Svjestan sam da igra i rezultati nisu dobri, ne mora mi to nitko reći. Da nismo na nivou na kojem smo bili. U ovom trenutku to je naša realnost. U posljednjih sedam dana ostali smo bez četiri obrambena igrača, tu nema niti sedam, osam igrača koji su standardni, Rebić, Kramarić, Brozović, Vida… Ovo je proces u kojem stvaramo novu reprezentaciju. Sada ne izgleda dobro, ali siguran sam da će do ožujka biti kvalitetnije. Rekao sam igračima da ne mogu izgubiti vjeru u sebe. Ponovo ćemo biti na nivou, to sam siguran. Sada to ne izgleda tako, no borimo se, slažemo, poručio je Dalić.

Nema razloga za paniku, kada ćemo svi biti zdravi i zajedno Hrvatska će opet biti moćna, istaknuo je Luka Modrić i dodao: Jednostavno, dogode se utakmice u kojima nisi na pravom nivou. Izbornik pokušava pronaći neka nova rješenja, nove igrače da vidi na koga može računati. Normalno je kad se isprobavaju igrači da ima oscilacija.