Dalmatinski mix na Dalmaciji

0
Foto: Radio Dalmacija

Imamo Dalmatinski mix – prepoznaj sve tri i osvoji 2000 kuna u Studencu!

Sviramo puno dalmatinske glazbe – ona je za feštu najbolja, a u ovom svibnju imamo puuuuno razloga za feštu. Zato smo zajedno sa Studencem napravili pravi Dalmatinski mix u kojemu su tri dalmatinske pisme. Dokaži da si Dalmatinac, prepoznaj sve tri i uzmi nam najmanje 2000 kuna vrijedan bon u Studencu.

Kažemo najmanje, jer ako nitko ne pogodi Dalmatinski mix u 24 sata, već idući dan bon će biti veći za još 2000 kuna… pa onda još 2000, pa još 2000…

Jedan Dalmatinski mix se sastoji od 3 pjesme. Da bi nam uzeo lovu, moraš nam reći točan naziv pjesama i tko ih izvodi. Zvuči jednostavno? Misliš da znaš dalmatinske pisme prepoznat u samo par sekundi? Da su ti u krvi? Dokaži!

S prvim Dalmatinskim mixom krećemo u četvrtak, 10. svibnja – zato budite atento. Slušajte nas i na naš znak u eteru, šaljite SMS s ključnom riječi MIX na 616263 za 3.72 kn (uključen PDV). Uz to napišite svoje ime i prezime. Najbržeg zovemo, i testiramo tvoje šesto dalmatinsko čulo.

Ako pogodiš – uzimaš nam lovu!

Najbolja dalmatinska glazba i pare su na Radio Dalmaciji! A ko ne piva, ma zna se. Dalmatinac nije. Sritno!

Studenac je trgovački lanac sa više od 360 prodavaonica koje se nalaze u 4 županije (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačka). Prisutnošću prodavaonica u gotovo svakom dalmatinskom gradu i mjestu te na svim otocima, Studenac je osigurao prepoznatljivost i postao nezaobilazna adresa za kupnju dnevne spize. Gdje god da se nađete u Dalmaciji, naići ćete na Studenac.

Konstantnim ulaganjem i preuređenjem te proširenjem asortimana proizvoda Studenac nastoji svojim kupcima osigurati i pružiti što ugodniji doživljaj kupnje. Informacije o novim prodajnim mjestima, popustima i akcijskim proizvodima možete pronaći na www.studenac.hr te na društvenim mrežama – Instagram i Facebook stranici. Pravilnik sudjelovanja u Dalmatinskom mixu pogledajte OVDJE.

DOSADAŠNJI DOBITNICI: