Davis Cup: Ulaznice za hrvatske navijače uz popust od 50%

0
Foto: pixabay.com

Hrvatski teniski savez je omogućio da naši navijači mogu kupiti ulaznice za nedjeljni finale Davis Cupa uz 50% popusta.

Procedura je sljedeća:
1) kliknite na poveznicu https://proticketing.com/daviscupfinals_partners/en_US/entradas/evento/20153/session/1149307/select?viewCode=Vista_Principal
2) Otvorit će se na karti mjesta sa sektorima u različitim bojama. Ako kupujete s mobilnog uređaja, potrebno je kliknuti na zeleni gumb ODABIR NA KARTI, jer ti uređaji otvaraju automatski odabir u unaprijed određenom formatu.
3) Nakon što su ulaznice odabrane, pojavit će se polje “Imate promotivni kod?” Ondje trebate upisati kod CRODAVIS i kliknuti na tipku VALIDATE. Vaš promo kod će vam dati 50% popusta na cijenu ulaznica.
4) Kada se zelena kvačica pojavi pored koda, trebate odabrati karte s kojima želite potvrditi kod. VAŽNO JE DA ODABERETE ULAZNICE, jer ako ih ne odaberete, nećete moći nastaviti s procesom plaćanja.
5) Sada trebate ispuniti obrazac s podacima o plaćanju i nastaviti s plaćanjem. Preporučujemo da ne napuštate stranicu dok ne vidite poruku da je plaćanje uspješno obavljeno. Ulaznice će biti poslane na isti e-mail koji je naveden u obrascu za plaćanje i možete ih preuzeti s računa o kupnji.