Davor Gobac, Neno Belan i naš Joško Bonaći spremaju večeru!

0
Foto: RD

Obid je već gotov ili se tek sprema. A ko ga kuva? A biće ona!?? E pa vidite, danas je dan kad bi oni muški koji inače ne kuvaju tribali skuvat večeru, pošto je ona obid! Da mi je samo znat na šta će to ličit. Ja san jedan od onih koji ne zna baš kuvat, a ima ih i među našim glazbenicima, pa da čujemo šta će oni to večeras spremit svojima“, rekao je naš voditelj Joško Bonaći.

Ja sam pjevač grupe Psihomodo pop i ne znam kuhati. Uglavnom znam kuhati samo čokolino i jaja na oko pristaviti. A večeras na dan svih muškaraca koji ne znaju kuhati i koji će večeras baš zato skuhati svojim familijama večere, nek im Bog pomogne, ja ću svirati navečer u Sloveniji u Ljubljani. Mi smo skuhali novi album za svu braću Slovence koji će večeras doć na naš koncert. Nadam se da će im prijat, tko veli da ne znam kuhati? rekao nam je Davor Gobac.

A ni njegovo srce nije od leda:

Pripadam u skupinu onih koji se ne snalaze baš u kunjinji. Znam neke jednostavnije stvari napraviti, tako da ću večeras za ovo društvo koje će mi doć napraviti vrhunska jela kao što su kuvana jaja, sir i šunka, a možda se odvažim i napravim neku manistru s tunom il tako nešto. Pa se nadam da će svi guštat, hahahah.”rekao nam je Neno Belan.

Dobro, ali… znamo mi skuvat nešto drugo! Ili nekoga!” komentirao je to sve naš voditelj Joško Bonaći.