Dinamo na Gripama!

0

Derbi 10. kola Hrvatske malonogometne lige odigrat će u 20 sati na Gripama Split Tommy i Futsal Dinamo, drugi i treći na prvenstvenoj ljestvici, najtrofejniji i najmlađi prvoligaš.

“Imamo velikih problema s ozljedama i još ne znamo na koga sve možemo računati. No oni koji budu igrali su u dobroj formi, uz juniora Jakovljevića trebalo bi biti dovoljno za pobjedu. Napaljenje je maksimalno, ipak je Dinamo u pitanju. S klupe ih vodi nekadašnji hrvatski izbornik Mićo Martić, a na terenu Matija Đulvat, naš bivši član, i njima bi bio gušt pobijediti u Splitu, no mi ćemo dati sve od sebe da im ne priuštimo to zadovoljstvo”, rekao je za Radio Dalmaciju trener Split Tommya Mladen Perica.

Reprezentativni vratar Ivo Jukić: “Zna se koliko mi u Splitu ‘volimo’ Dinamo. To će nam biti poseban motiv. Oni su donekle kopija Alumnusa koji je pretprošle sezone bio prvak, na klupi im je jedan od najvećih hrvatskih stručnjaka Mićo Martić, pa s obzirom da smo desetkovani ozljedama treba biti oprezan. Nadam se da će tribine biti pune kao protiv Nacionala.”