DJ Tom Novy ovoga petka zvijezda plaže Punta u Bibinju

0

Legendarna DJ zvijezda Tom Novy ovog petka stiže na jednu od najljepših plaža zadarske regije – plažu Punta u Bibinju. Vrhunska glazba Novya, atraktivne plesačice, te još brojna iznenađenja očekuju nas 20. srpnja s početkom od 22 sata. Bibano Summer 2012. će po prvi puta ovoga ljeta svim zaljubljenicima elektronske zabave priuštiti vrhunsku noćnu zabavu.

Ulaz na ovaj jedinstveni glazbeni događaj u Bibinju i zadarskoj županiji slobodan je za sve posjetitelje. Tom Novy je ekscentrični njemački DJ koji je svoju karijeru započeo sa 25 godina. 1995. je lansirao prvi hit „I House You“ nakon kojeg su uslijedili i drugi brojni singlovi. Prvi album My Definition izdao je 2001. godine koji ga je učvrstio na poziciji nove zvijezde DJ scene. Prvi je njemački DJ koji je izdao kompilaciju za legendarni britanski Global Underground label. Jedan je od najdugovječnijih DJ-a koji su svirali na poznatoj španjolskoj Ibizi. U klubu Space svirao je nevjerojatnih 17 godina i time zaslužio status kultne zvijezde na otoku. Uz brojne nastupe diljem svijeta, Tom Novy se okušao i u raznim radijskim, te televizijskim formatima kao što su Radio Energy Munich, MTV- Battle of DJ’s, Nightlife
Prekrasna plaža Punta koja se nalazi tik do marine Dalmacija u Bibinju, nova je destinacija posjetitelja željnih vrhunske zabave. Blizina kristalno čistog Jadranskog mora i vrhunska glazba Bibanu daju šarm poput razvikanih svjetskih beach klubova Ibize i Miamia omiljenih kod mladih. Ludi plesni ritmovi DJ legende Tom Novya na prekrasnoj plaži Punta garantiraju vrhunsku zabavu svim posjetiteljima.