Do kraja tjedna dva koncerta u Trogiru

0
Foto: PR

Danas i sutra, 13. i 14. prosinca 2018., s početkom u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se dva koncerta – 13. prosinca nastupit će Glazbena škola Josipa Hatzea DO Trogir, a 14. prosinca koncert će održati klapa Stivanja koja će tim koncertom obilježiti 10 godina djelovanja.

Drugi Božićni sajam rukotvorina u Muzeju grada Trogira održavat će se u atriju Muzeja od 17. do 22. prosinca 2018. od 10:00 do 19:00 sati.

Ako ste možda vidjeli onu poruku koja u posljednje vrijeme kruži društvenim mrežama, onu koja kaže otprilike ovako: “Bilo bi lijepo da se odlučimo za kupovinu božićnih poklona od malih proizvođača, iz dućana s rukotvorinama, od nezavisnih knjižara, prijateljica koje izrađuju unikatne predmete, kozmetku, odjeću, nakit, od ljudi u našoj okolini…” i odlučili postupiti upravo tako – sigurni smo da će drugi Božićni sajam rukotvorina u atriju Muzeja grada Trogira biti pravo mjesto za vas. Ovaj Sajam donosi vam kreativan, unikatan, maštovit, ručno rađen i raznolik izbor poklona koje su izradili vaši prijatelji, poznanici, sugrađani, kreativci, umjetnici… njih 15…