Dugopolje-Hajduk: Posljednja provjera bijelih

0
Foto: hajduk.hr

Dugopolje i Hajduk od 14 sati na stadionu Hrvatski vitezovi igraju prijateljsku utakmicu. Posljednja je to provjera bijelih pred početak proljetne polusezone.

Hajduk je na pripremama u Turskoj pobijedio ukrajinski Dnjipro (4:2), slovački Trenčin (2:0) i makedonski Vardar (1:0).

Ova četiri tjedna bih ocijenio odličnom ocjenom. Puno smo radili, puno smo se trudili, na svakom smo treningu davali sve od sebe. Pobijedili smo tri utakmice u Turskoj, što je stvarno dobro. Trener je zadovoljan kako prihvaćamo njegove ideje i novi stil igre. Trebalo bi biti dobro. Svaka utakmica je bila na svoj način teška, ali trener je to dobro pripremio i u svakoj smo utakmici dobro stajali na terenu. Ova posljednja s Vardarom je bila najteža, bio nam je to posljednji dan u Beleku pa je već bilo teško i u glavi i u nogama. Možda smo tu utakmicu odigrali malo obrambenije, ali sve za pobjedu!, rekao je stoper Hajduka Marko Ćosić.

Dugopolje je drugoligaš, ali moramo svaku utakmicu shvatiti najozbiljnije bez obzira igramo li protiv prvaka Slovačke ili Makedonije ili pak našeg susjeda iz Druge lige. Moramo nastojati na generalnoj probi ostvariti pobjedu i u prvenstvo ući s maksimalnim učinkom. Na proljeće ćemo u svaku utakmicu ući sa stopostotnim angažmanom. Ne možemo biti zadovoljni četvrtim mjestom, moramo svaku utakmicu shvatiti najozbiljnije i ići na pobjedu, dodao je Ćosić.