Dvoboj Vatrenih i Portugala na Poljudu bez gledatelja

0
Foto: https://hns-cff.hr/

Utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala 17. studenoga u Splitu bit će odigrana bez gledatelja, izvijestio je Hrvatski nogometni savez.

– Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je produžio trajanje Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja. Odluka stožera uključuje mjeru održavanja sportskih natjecanja bez prisustva gledatelja. Nastavno na takvu odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, Hrvatski nogometni savez obavještava javnost kako će utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala, 17. studenoga u Splitu, biti odigrana bez prisustva gledatelja. Također, bez publike će biti odigrana i utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Litve u Puli (17. studenoga), stoji u priopćenju HNS-a.

Spomenuta mjera Stožera odnosi se, naravno, i na druga natjecanja pod ingerencijom HNS-a, koja će se do daljnjega održavati bez gledatelja.

Zbog sličnih mjera u Turskoj i Švedskoj, bez gledatelja će biti odigrane i utakmice hrvatske reprezentacije protiv Turske (11. studenoga) u Istanbulu i Švedske (14. studenoga) u Solni.