Evo kako će izgledati odlazak u kino

0
Foto: pixabay.com

Pet mjeseci od zatvaranja uslijed pandemije koronavirusa, multipleks kina Blitz-CineStar od četvrtka, 20. kolovoza, ponovo otvaraju svoje dvorane uz poštivanje preporuka nadležnih tijela za kinoprikazivačku djelatnost.

Donesene su nove mjere za multipleks kina u trgovačkim centrima koji nakon pet mjeseci počinju raditi. U dvorane će moći ograničen broj ljudi, a online sustav prodaje ulaznica ili blagajne automatski će blokirati  prodaju jednog sjedala između dvije skupine gledatelja. Uz fizičku distancu preporučuje se dezinfekcija, mjerenje temperature, vođenje evidencije posjetitelja te prodaja ulaznica preko Interneta kako bi se izbjegao fizički kontakt.

Iz CineStara također najavljuju i neke novosti. Posjetitelje od 20. kolovoza u zagrebačkom CineStaru Arena očekuju preuređene Gold Class dvorane, dok je CineStar Joker u Splitu renoviran te će prvi na hrvatsko tržište donijeti novitete, “KIDS dvoranu” s toboganom i igraonicom te “Royal beds” kožne ležajeve za dvoje koji će biti dostupni u svim dvoranama splitskog kina.

CineStar od sada nudi mogućnost online kupnje hrane i pića istovremeno s kino ulaznicama, a koju će posjetitelji moći preuzeti na blagajni prije filma.