Fanovi traže da Quentin Tarantino režira nastavak filma ‘Deadpool’

0

Ovako izgleda statistika. Film Deadpool snimljen je za cca. 60 milijuna dolara što je malo za film o superjunaku. Ove godine zaradio je diljem svijeta 780 milijuna dolara. Nastavak je planiran za snimanje početkom 2017.

Nakon izvješća da film neće ponovno režirati Tim Miller oglasili su se fanovi koji su pokrenuli peticiju da Tarantino preuzme režiju. Iako su se Miller i Ryan Reynolds dobro slagali za vrijeme snimanja prvog dijela, izvori tvrde da se Miller povukao zbog nepremostivih kreativnih nesuglasica.

Deadpool 2 trenutno nema službeni nazivi niti datum objave. Znamo da autori originala, Rhett Reese i Paul Wernick, opet pišu scenarij.

Fanovi su na Change.org pokrenuli peticiji i napisali: Ako je ikad postojala šansa da Tarantino snimi neki projekt koji će donijeti bilijune, to je ovo. Zamislite da lik poput Tarantrina napiše dijaloge za Deadpoola. To bi bilo fantastično!

Do sad je peticiju potpisalo, u vrijeme objavljivanja ove vijesti, preko 5.433 ljudi.

U međuvremenu Reynolds i producenti traže kome povjeriti glavnu žensku ulogu popularne Marvelove mutantice Domino. Do sad su testirane mnoge glumice, a među njima su Sienna Miller, Ruby Rose, Lizzy Caplan i Sofia Boutella.