[FESTIVAL “S okusom soli…”] Parni Valjak, Crvena Jabuka i Massimo uskoro na Sustipanu!

0
Foto: PR

FESTIVAL „S okusom soli…“16.08.- 18.08.2021. u 21h Split, SUSTIPAN
SVOJE ULAZNICE POTRAŽITE U SUSTAVU EVENTIM.HR!

Prvu večer festivala, 16. kolovoza, dolazi nam veliki band iz Zagreba- legendarni PARNI VALJAK, jedan od najznačajnijih hrvatskih glazbenih sastava.
Band je svoj zadnji koncert odsvirao 22.02.2020. godine, u Ptuju, a onda je cijeli svijet stao, a glazba utihnula. Članovi banda radili su u međuvremenu na svojim samostalnim projektima, bubnjar Dado Marinković izdao je album “My life”, dok je vođa sastava, Husein Hasanefendić Hus nedavno predstavio svoj prvi singl, “Pjesmica”.
Naravno, band je jedva čekao trenutak kada će opet zasvirati svi skupa, kada će konačno izaći pred svoju publiku, tako da će Parni valjak ovo ljeto zasvirati na čarobnom Sustipanu u Splitu 16.08.

Druga večer festivala 17. Kolovoza, rezervirana je za jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima- CRVENU JABUKU! U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. U sklopu svoje turneje po Jadranu, Crvena Jabuka proslavlja svoj 35. rođendan te obećava nezaboravnu atmosferu uz najpopularnije pjesme nastale u tom periodu.

Treća večer festivala, koja je ujedno i finalna večer ovog jedinstvenog spektakla, 18. kolovoza rezervirana je za malo romantičniju atmosferu. Za sam kraj, kao treći izvođač predstaviti će se legendarni Massimo Savić. Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik Massimo Savić, kroz svoju dugogodišnju karijeru osvojio je mnoge radijske top ljestvice svojim bezvremenskim hitovima. Posebnost na hrvatskoj glazbenoj sceni je i njegov status glazbenika koji je nagrađen s čak 10 nagrada Porin u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”, ali ovaj vlasnik prepoznatljivog vokala je među kolegama, strukom i publikom poznat i kao vrhunski gitarist. Massimo obećava da će publici na Sustipanu priuštiti nezaboravno iskustvo, večer prožetu romantičnim notama, dobro poznatim stihovima i što je najvažnije- dobru atmosferu!

Za prisustvovanje na koncertima na Sustipanu, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili.