Frozen: Zaleđeno kraljevstvo dolazi u Zadar

0

Popularna dječija predstava Frozen: Zaleđeno kraljevstvo dolazi u Zadar, u dvoranu HNK u petak 13. siječnja u 17.00 sati.

Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena, Snježna kraljica, Ljubomir Stanković napravio je dječiju kazališnu predstavu i adaptirao istu na hrvatski jezik.

Redatelj u glumci odvode nas u predstavi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva ova dječija kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj.

U ovoj dječijoj kazališnoj predstavi upoznajemo simpatične likove. Predstava ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i naravno dobre glume.

U snježnom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom… I tu nastaje zanimljiva priča sa sretnim završetkom.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti na blagajni HNK od danas u vremenu od 11 do 13 i 18 do 20 sati. Rezervacije na broj telefona: 023 314 552.