Fun Park Biograd otvara sezonu uz odličan zabavni program i vatromet!

0

Fun Park Biograd otvara svoja vrata! Budite dio najbolje zabave na Jadranu!

WELCOME TO FUNWORLD 30.04. i 01.05.2022!

Nakon zimskog sna ekipa dinosaura, pirata, transformera, kauboja, aliena probudila se željna dobrog provoda i vašeg društva. Atrakcije Fun Parka Biograd spremne su za najzabavnije vožnje, a park je dodatno obogaćen brojnim punktovima za igru i zabavu. Ovo raskošno mjesto zabave koje vas baca u pustolovine koje ste gledali na filmskim platnima oduševio je lani brojne posjetitelje, a nakon zimskog opuštanja vrijeme da upalite motore i krenete u nove ljetne avanture. Fun Park Biograd podijeljen u 4 velike tematske cjeline Svemir, Divlji Zapad, Jurski svijet i Piratski zaljev uz mnogobrojne atrakcije i zabavne vožnje nudi i vrhunski program. Uz mnoga natjecanja. iznenađenja, igre, ples, tematske pjena partije, tombole i odličan provod na atrakcijama doživjet ćete zabavu za pamćenje.

PR

Program kreće od 14 sati kada će vas dočekati najveselija domaćica na obali – Funny s iznenađenjima, potom se možete dobro rasplesati u disko pjena partiju i natjecati u jahanju divljeg bika, a odlična zabava završava s čarobnim puštanjem lampiona uz zalazak sunca i spektakularnim vatrometom na sam dan otvorenja, u subotu 30.04.2022!

PR

PROGRAM OTVORENJA 30.4. i 01.05.2022

14.00 Svečano otvorenje sezone Fun parka Biograd

16.00  Funny iznanađenje – ako sretnete Funny u parku i gusara na šarenom biciklu znajte da vas očekuje poklončić

17.00 Disco pjena party – najzabavnija I najpjenastija disko groznica

18.00 Natjecanje u jahanju divljeg bika

20.00 Tombola – zaigraj i osvoji paketiće s brendom Fun Parka Biograd

20.30 Puštanje lampiona – bajkovit ljetni doživljaj kada ćemo nebo išarati s najljepšim svijetlećim željama

20.45 Vatromet na dan 30.4.2022

WILD WILD WEST  07.05. i  08.05.2022.!

Nakon svečanog otvorenja zabava se seli na prerije Divljeg Zapada. Ovaj prezabavan event razveselio je i velike i male, probudio natjecateljski duh i dobro nasmijao sve uzraste.

PR

Krenite u divlje avanture i okušajte se u brojnim kaubojskim i indijanskim natjecanjima. Najmlađi natjecatelji mogu loviti krivine u indijanskima kanuima koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tu je i Western Express, mali vlak spreman da sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni dodatnog adrenalina mogu uskočiti u Mine train coaster i hrabro savladati zavoje kakve su vidjeli u avanturističkim filmovima. Naravno uz vožnje možete se okušati u najpopularnijem Western natjecanju jahanju mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u super zabavnom country pjena partiju! Na kraju oni sretne ruke zabavan dan mogu završiti i s nekom nagradicom na tomboli.

Kao na svakom početku priče o Divljem Zapadu i ovoga puta Fun Park Biograd imat će čast ugostiti uvaženog pernatog ambasadora – papigu Koko koji će ovaj party učiniti još zabavnijim!

PROGRAM WILD WILD WEST  07.05 i 08.05.2022.

16.00 Pucanje iz luka i strijele

Slikanje s papigom Koko

18.00 Country pjena party

19.00 Natjecanje u jahanju bika

20.00 Tombola

20.30 Puštanje lampiona

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/kalendar/