FUN PARK BIOGRAD: Tematski partiji, lude vožnje zarolat će vas kroz lude 90-te!!

0

Zadnji vikend školskih praznika, točnije u petak 31.08. ekipa Fun parka Biograd odlučila je proslaviti sa naj-partijem na ovim prostorima.

Poradite dobro na kondiciji, jer u goste najzabavnijem parku dolazi Dance 90-tih eksplozija sa dvije dance kraljice IBEE i Mineom! Lake note i ludi ritmovi koji su nekoć vladali hrvatskom scenom i danas su vrlo popularni, a ludi Dance 90-tih party pun je pogodak za kraj školskih praznika uz mnoštvo pjene,balončića i tematskih partija.
Podsjetimo 90 tih godina trend muzika gibala se u plesnim ritovima, koji su punili disco klubove. Zarazna plesna muzika 90-tih još i te kako živi u mnogim klubovima diljem Lijepe naše, a hitovi dance 90-tih zarazili su i nove generacije.

Uz nastup Dance kraljica, Fun park Biograd priredio je zanimljive tematske partije, a uz lude vožnje program počinje već od 15 h:

15,00 Ulaz – glazbene i modne akrobacije devedesetih
17,00 Glazbeni Baywatch pjena party
18,00 Priredba za djecu „ Koje je godišnje doba najljepše“
19,00 DJ Chany „ Volim 90-te „ ( Nirvana club )
19,30 IVANA BANFIĆ
MINEA

21,00 – DJ PIPI BAR
Glazba 90-s!
Dance & Cocktail Party 90-te
Top 3 svjetska koktela uz „Djevojku sa sela“

Dakle 31.8.2018 pripremite se plesno scenski urnebes i na samom finalu ljeta uđite u ludu Dance godine. Zatresite se uz energične ritmove Šumice, lovite Vrapce i komarce, a za dress code ne brinite jer otkačenih efekata neće nedostajati. Ulaz na ovaj zabavni plesni podij je besplatan, a kupone za dnevne i pojedinačne vožnje pronađite na ulazu!