Grčić: Svojim radom smo dali dobar temelj budućoj Vladi

0
Foto: www.poslovni.hr

Potpredsjednik tehničke Vlade Branko Grčić rekao je novinarima u Hrvatskom saboru kako je ova Vlada svojim radom dala dobar temelj sljedećoj Vladi.

 Ono što smo radili u ove četiri godine dobar je temelj za iduću Vladu da nastavi tim putem. Izgleda da se moralo dogoditi da odemo iz Vlade da bi se konačno počele objavljivati sve dobre stvari koje smo napravili.
rekao je Grčić.
Nova Vlada jednostavno ne može ne nastaviti projekte koji su pripremljeni u protekle četiri godine, odgovorio je Grčić na pitanje novinara. Neki su krenuli i to se vidi na rastu industrije, turizma, a u posljednje vrijeme i građevinarstva. Ogroman broj projekata je pokrenut zahvaljujući sredstvima iz EU fondova, istaknuo je Grčić i nabrojio projekte koji će krenuti već početkom 2016.godine zahvaljujući njegovoj  Vladi:
izgradnja Pelješkog mosta, pruge Dugo Selo-Križevci i mnogih drugih dionica pruge od Rijeke prema Zagrebu i mađarskoj granici.
 Ono što je ova Vlada učinila u vremenu ispred nas će se itekako vidjeti, poručio je Grčić i dodao kako on  svojim iskustvom kroz četiri godine u Saboru i četiri godine u Vladi može pridonijeti Hrvatskoj.