Hajduk 2 dočekuje Sesvete

0

Hajduk 2 na Poljudu u 15 sati igra utakmicu 13. kola 2. Hrvatske nogometne lige protiv Sesveta. Hajduk je u zadnjih 5 kola osvojio 2, a Sesvete u zadnja 4 kola 1 bod.

U Sesvetama smo u 2. kolu izgubili s 1:2 i tada mi se činilo kako će Sesvete na svom terenu svima biti nepremostiva prepreka. Nisu to Sesvećani potvrdili, u ostalih 5 domaćih utakmica osvojili su tek dva boda. Bit će to, dakle, susret dva protivnika koja imaju istu želju, ući u novu pozitivnu seriju. Očekivao sam i najavljivao da će biti oscilacija, sušnih perioda u rezultatskom pogledu. Ovog tjedna smo imali pravu radnu atmosferu, opušteniju. Kao trener bih samo želio da smo stalno u mirnom dijelu ljestvice, bez straha za ostanak, da možemo na miru raditi i razvijati igrače, rekao je trener Hajduka 2 Siniša Oreščanin, koji u kadru ima i istaknutog prvotimca Ahmeda Saida.

Hajduk bi pobjedom došao na 4. mjesto, 10 bodova iza Dinama 2. Remijem bi se bijeli bodovno izjednačili sa Solinom i Varaždinom, dok bi Sesvete pobjedom dostigle Hajduk i Lučko na diobi šestog mjesta.