Hajduk 2 skida Goricu s vrha 2. HNL

0

Hajduk 2 i Gorica odigrat će u 15 sati na Poljudu derbi 9. kola 2. Hrvatske nogometne lige. Gorica trenutno ima 18 bodova, Dinamo 2 17, a Hajduk 2 16.

Da Hajduk u prošlom kolu u Lučkom nije primio pogodak u nadoknadi, bila bi to utakmica vodećeg dvojca na ljestvici. Ovako je sudar prvog i trećeg.

Za nas je svaka utakmica u ovoj ligi jedan mali derbi. Gorica je pretendent na Prvu ligu, što pokazuje i svojim rezultatima. Poštujem rad njihovih trenera, Klafurića i Preleca koji ih vodi u novoj sezoni i gaji sličan stil. Nadam se da ljudi pomalo prepoznaju priču koju guramo od početka, a to je odrastanje mladih igrača u ovoj ligi koja je za njih jako dobra. Mi smo iz kola u kolo sve mlađi, tako ispada. Trudit ćemo se da mladim talentima koji stižu iz Akademije, a ima ih dosta, pružimo priliku. Naravno, kad osjetimo da je vrijeme za to. Treba biti oprezan da se mladi ne guraju prerano. Oni imaju sasvim dobar rad i u U-17 i u U-19, jako dobar podražaj i trenere, cjelokupna priča Hajduka ide u dobrom smjeru, izjavio je trener Hajduka 2 Siniša Oreščanin.