Hajduk-Dinamo, prvo poluvrijeme

0
Foto: Radio Dalmacija

Hajduk i Dinamo odigrat će u 17.30 na Poljudu uz prijenos Radio Dalmacije prvu utakmicu polufinala Hrvatskoga nogometnog kupa. Uzvrat je za tri tjedna na Maksimiru.

Nestrpljivo očekujemo utakmicu. Pozivam sve naše navijače da dođu u velikom broju i budu uz nas. Treba nam podrška da bi mladi igrači isplivali iz te situacije, da bi bili pravi i odigrali dobru utakmicu. Kup uvijek nosi svoju draž, a dodatna motivacija kad dolazi Dinamo ne treba. Igrači su upoznati s kvalitetom protivnika, to je najlakši dio u pripremi utakmice. Moramo raditi na taktici, ali što se tiče analize protivnika sve se zna osim nekih nijansi. Dinamo je upravo protiv jakih protivnika pokazivao svoje pravo lice. Protiv slabijih rivala su dosta varirali, i u formi i u sastavu. Vidjet ćemo kako će biti protiv nas, rekao je trener Hajduka Damir Burić naglasivši kako posebno cijeni Marka Pjacu.

Volio bih da Velasquez bude zdrav i spreman, tada bi problem bio riješen. Inače ćemo morati naći neko drugo rješenje. Velasquez je pravi igrač za Pjacu i bilo bi zanimljivo gledati njihov sraz. Organizirat ćemo se, mislim da ćemo biti dobri, dodao je Burić.

Moramo iz dvije utakmice izaći kao pobjednici kako bi ušli u finale. Važno je ne primiti gol, a bilo bi fenomenalno kad bi ga dali, zaključio je Burić.

Uzvrat je 6. travnja. no Hajduk i Dinamo na Poljudu će se opet sresti već u nedjelju u 15 sati u derbiju 28. kola Hrvatske nogometne lige.