Hajduk na Pjaci snima novi kalendar

0
Foto: hajduk.hr

Hajduk će na Narodnom trgu u Splitu u 15 sati snimiti završnu fotografiju za službeni kalendar. Iz kluba pozivaju navijače da budu dio fotografije za povijest.

Odradili smo 12 mjeseci. Prošli smo od Dubrovnika do Paga, bili na Korčuli, na vrhu Biokova, došli do Brača, Imotskoga, Knina, Sinja, Primoštena, Zadra. Kalendar se zove Svi smo mi Hajduk. Bilo je jako puno ljudi, od beba starih tek nekoliko mjeseci do devedesetogodišnjaka. Svugdje smo se osjećali kao kod kuće, sva ta mjesta povezuje iznimna ljubav prema Hajduku i to je ono što Hajduk ima za razliku od svih ostalih klubova, ne samo u Hrvatskoj. To smo htjeli gurnuti u prvi plan. Radili smo na prekrasnim lokacijama, ali one su u trećem planu. Imamo igrače, publiku i tek onda lijepo okruženje Dalmacije, rekao je za Radio Dalmaciju voditelj projekta izrade kalendara Jerko Trogrlić.

Pjaca nije slučajno odabrana. Samo ime Narodnog trga govori zašto smo tu. Ovdje je osnovana Torcida, tu je i prije mjesec dana bio veliki događaj… Hajduk ima povijest vezanu za Pjacu. Radimo skupnu fotografiju, cijela momčad će biti tu. Bit će to jedinstvena nogometna slika u kojoj ćemo iza nogometne momčadi postaviti publiku. Radimo jednu mini-tribinu i nadamo se da će biti puna do kraja. Na ovu tribinu nema zabrana, svi koji žele mogu doći, dodao je Trogrlić.

Iz Hajduka mole sve koji će doći na Pjacu da sa sobom ponesu i službene navijačke rekvizite.