Hajduk pobijedio Rijeku

0

Hajduk je na Rujevici pobijedio Rijeku s 3:0.

Dva gola postigao je LIvaja u 13. i 37. minuti te  Dino Mikanović u 41. minuti.

Fantastično prvo poluvrijeme hajdukovaca bilo je dovoljno da igrači Valdasa Dambrauskasa uvjerljivo slave protiv Rijeke na Rujevici. Taktički fantastičan plan Hajdukovog trenera igrači su pretvorili u djelo i već nakon 45 minuta na semaforu je svijetlilo 3:0 zahvaljujući golovima Marka Livaje

– Bilo je zadovoljstvo gledati naše izdanje u prvom poluvremenu. Uvijek težimo savršenoj utakmici, ali danas bih sigurno bio zadovoljan sa svakim rezultatom koji bi nam donio tri boda. Takav ishod dopušta nam da i dalje sanjamo, barem do sljedećeg vikenda, možda i duže. Momci su napravili fantastičan posao, ispunili su zacrtani plan do najsitnijih detalja. – zadovoljan je bio Hajdukov trener Valdas Dambrauskas nakon susreta i slavlja njegove momčadi u Jadranskom derbiju.

Odigrali smo možda najbolje poluvrijeme, stvarno smo izdominirali Rijeku. Zabili smo tri gola, možda je to moglo biti i uvjerljivije. Pokazali smo da smo jaki pod pritiskom, na dobrom smo putu, nadam se da ćemo ovako i nastaviti. rekao je dvostruki strijelac Marko Livaja.