Hajduk u Zagrebu bez 16 igrača!

0
Foto: Radio Dalmacija

Hajduk zatvara sezonu gostovanjem kod budućeg drugoligaša Zagreba. Pred dvoboj u Kranjčevićevoj (17 h), trener Burić ostao je bez čak 16 igrača.

Duga sezona s puno utakmica ostavila je traga. Ovu zadnju utakmicu će propustiti Kalinić, Velasquez, Bilji, Šimić, Nižić, Josip Bašić, Jefferson, Vlašić, Radčenko, Sušić, Maloku, Bencun, Velez, Ohandza, Mastelić i Arteaga. Zagrebu će se suprotstaviti mlada momčad u kojoj je, osim Milića, najstariji igrač rođen 1995. Ali suprotstavit ćemo se kao i na svim utakmicama, hajdučki, junački, odigrati kvalitetno u našim okvirima i mogućnostima. Nadamo se da će to biti dobro, rekao je Damir Burić svjestan da će Zagreb biti motiviran protiv Hajduka iako je već ispao iz lige.

Ispali su iz lige, ali imaju začuđujuće rezultate. Od Dinama su tijesno izgubili, Splita su pobijedili. Zagreb je u stanju odigrati kvalitetnu utakmicu. Kad pogledate Kolingera u obrani, Bobana u napadu, Stepčića, sve su to pravi igrači. Livaković na golu, alo! Zagreb je dobra momčad, ali mi ćemo nastojati pružiti naš maksimum, zaključio je Burić.