Hajduk želi pobjedu za oproštaj

0
Foto: Radio Dalmacija

Hajduk i Inter iz Zaprešića zaključit će od 19 sati na Poljudu uz prijenos Radio Dalmacije pretposljednje, 35. kolo Hrvatske nogometne lige. Posljednja je to utakmica Hajduka na Poljudu u ovoj sezoni.

Momci su spremni za posljednju utakmicu pred našom publikom. To je razlog više da pokažemo sebe, da damo ono što možemo i sretni završimo utakmicu. Radilo se dobro, treninzi su bili na visokom nivou. Ne možemo ništa kazati negativno, ništa što bi značilo da ova utakmica ne bi išla u smjeru koji mi želimo. S nestrpljenjem čekamo utakmicu kako bi išli na pobjedu i pokazali našim navijačima što i koliko možemo, rekao je trener Hajduka Damir Burić, koji je potvrdio da Kalinić i Bilji konkuriraju za momčad, dok se Velasquez još nije oporavio.

Inter ima prvog strijelca lige (Nestorovski, 20 golova, op. a.), a s druge je strane ta momčad homogena, uigrana, s dobro povezanim linijama. Pokazali su tokom cijele sezone dobru igru, četiri su boda iza Splita. Priključak s vodećima potvrđuje njihovu kvalitetu, bit će interesantna i dobra utakmica, dodao je Burić.