HNK Hajduk i SC Pisa postigli dogovor o transferu Jana Mlakara

0
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

HNK Hajduk i Pisa SC postigli su dogovor o transferu 24-godišnjeg napadača Jana Mlakara koji karijeru nastavlja u klubu koji se trenutno natječe u talijanskoj Serie B.

Slovenski napadač Bijelima se pridružio u ljeto 2021. godine iz engleskog premierligaša Brighton & Hove Albiona. Za Hajduk je upisao ukupno 81 službeni nastup. Pri tom se 21 put upisao u strijelce, a tri puta je asistirao za pogotke svojim suigračima.

Došlo je vrijeme za rastanak i ovom prilikom želim se zahvaliti Klubu, suigračima, treneru i njegovom stožeru, svim djelatnicima Kluba i dragim navijačima na predivne dvije godine koje smo ja i moja obitelj proveli u Splitu, gdje smo upoznali prijatelje za cijeli život. Imali smo teških trenutaka, a bilo je i puno lijepih koje ću pamtiti do kraja života. Bila mi je čast i ponos igrati za Hajduk i braniti boje Kluba. Svima spomenutima želim puno uspjeha i sreće u ostvarenju cilja koji svi žele, ovim riječima se Mlakar oprostio od Hajduka.

Janu se i ovom prilikom još jednom zahvaljujemo na svemu što je dao za Hajduk. Želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere te ostvarenje svih ambicija, napisao je HNK Hajduk u objavi na svojoj web stranici.