Humanitarna akcija ‘Pomozimo onom toplom ljudskom gestom’

0
Foto: Zvonimir Terze

Moto Klub Omiški Gusar uz suradnju Kulturno povijesne udruge Omiški Gusari i udruge Agape koja skrbi o vojnim i civilnim invalidima, mole da se pridružite i svojim skromnim prilogom podržite humanitarnu akciju u ime svih onih kojima je potrebna vaša i naša nesebična pomoć.

Akcija je skupljanje donacija za socijalne pakete obiteljima slabog ili bolje rečeno lošeg imovinskog stanja.

Pozivamo sve bikere i sve ostale ljude dobre volje da dođu 29.10. i 30.10.2016 od 17:00 do 22:00 u prostorijae Moto Kluba Omiški Gusar (bivša kuglana tj. bivša diskoteka).

A što se sve prikuplja: – brašno, ulje, šećer, sol, grah, tjestenina, riža, leća, slanutak, i slično …. zatim sva konzervirana hrana, mogu i kompoti i slične dugotrajne stvari, … krompir, luk, kapula, a od voća jabuke, mandarine, naranče, i slično voće koje može trajati barem malo duže …. pa onda sve higijenske potrepštine, šamponi, paste, …. pa sredstva za čišćenje, … svi deterdženti za pranje rublja, … pelene za odrasle i za bebe … odjeća i obuća isto tako za odrasle, za malu djecu pa i za bebe … I sve ono ostalo što god može barem i na trenutak izmamiti osmjeh na lice malenima i odraslima.

Svima se unaprijed zahvaljujemo u ime svih onih kojima će te na ovaj način pomoći.

Hvala za onu toplu ljudsku gestu !!!