Humanitarni koncert na Rivi za sigurnu kuću

0
Foto: PR

Ovaj četvrtak, 3. listopada na splitskoj Rivi u organizaciji Studentskog katoličkog centra Split – SKAC_ST, održat će se humanitarni koncert za Sigurnu kuću – sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja. Koncert će započeti u 20 sati, a okupljene će domaćim i stranim hitovima zabavljati svima dobro znani Taxi bend.

Koncert je najava velikog volonterskog maratona mladih „72 sata bez kompromisa“ koji će se 17. – 20. listopada održati u čak 11 hrvatskih gradova, a samo na području Splita okupit će oko 700 volontera. Na koncertu ćete tako moći saznati i nešto više o cijelom projektu, a mladi koji se žele uključiti, moći će se i prijaviti za volontiranje.

Koncert je humanitarnog karaktera te će se tako na popratnim štandovima moći donirati za potrebe opremanja Sigurne kuće. Dio je to već tradicionalne humanitarne akcije „Glas žrtava obiteljskog nasilja“ koja se redovito organizira unutar projekta „72 sata bez kompromisa“. Sva prikupljena sredstva donirat će se Caritasu Nadbiskupije Split koji vodi Sigurnu kuću, jedinu takvu na cijelom dalmatinskom području. Sredstva su potrebna za kupnju namještaja i opremanje same kuće.

Humanitarna akcija traje do 20. listopada, a svi koji žele, mogu pomoći i uplatom na namjenski račun:

 

Studentski katolički centar Split – SKAC_ST

IBAN: HR4624840081502013772, Raiffeisen Austria d.d.

Svrha uplate: donacija za Sigurnu kuću

 

Koncert je besplatan i otvoren za sve građane. Stoga vas pozivamo da u što većem broju dođete na koncert, učinite nešto dobro, a pritom se i zabavite! Vidimo se na Rivi u četvrtak!