Igre Gladi: Šojka Rugalica 2. dio – stiže spektakularna završnica svjetskog fenomena

0
Foto: HINA/EPA/Ian Langsdon

Nešto malo manje od 10 dana ostalo je do kino otvaranja spektakularne završnice franšize Igre gladi, koja nam na velika platna stiže 18. studenog.

Filmska franšiza koja je odavno prerasla granice teenagerskog fenomena i postala globalna kulturna pojava u kojoj uživaju sve generacije, zadnji put nam stiže na velika platna. Nakon što je prošlogodišnji, prvi dio filma Igre gladi: Šojka rugalica otvoren kao najbolje otvaranje ovog serijala u Hrvatskoj, nije ni čudno da se od zadnjeg nastavka očekuje da će pokoriti kino blagajne. U grand finalu spektakularne kino-hit franšize Igre gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod!

Jennifer Lawrence kao Katniss Everdeen od prvog nastavka do ovog prošla je sve. Od djevojke koja je goloruka krenula spašavati sebe i obitelj da bi nevoljko postala junakinja mnogih, Katniss je s vremenom izrasla u strogog vođu, odlučnog u borbi protiv bezobzirnog društvenog poretka.

U filmu Igre Gladi: Šojka Rugalica 2. dio u glavnim se ulogama pojavljuje dobro poznata ekipa na čelu s oskarovkom Jennifer Lawrence, Joshom Hutchinsonom i Julianne Moore. U ostalim su ulogama Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Stanley Tucci i Natalie Dormer.

IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO režisera Francisa Lawrencea pogledajte pretpremijerno od 18.11. u distribuciji Blitz film i video distribucije u CineStaru i odabranim kinima.

https://www.youtube.com/watch?v=txpSwd9X6cQ

Jennifer Lawrence (sredina), australski glumac Liam Hemsworth (lijevo) i američki glumac Josh Hutcherson (desno)

Jennifer Lawrence (sredina), australski glumac Liam Hemsworth (lijevo) i američki glumac Josh Hutcherson (desno) – premijera u Parizu u kinu Grand Rex (09. studenog)

(L-D) Australski glumac Liam Hemsworth, američka glumica Jennifer Lawrence, američki glumac Josh Hutcherson, američki glumac Woody Harrelson i američki redatelj Francis Lawrence

(L-D) Australski glumac Liam Hemsworth, američka glumica Jennifer Lawrence, američki glumac Josh Hutcherson, američki glumac Woody Harrelson i američki redatelj Francis Lawrence – premijera u Parizu u kinu Grand Rex (09. studenog)

Još o Jennifer Lawrence:
http://wp.me/p62WCp-7EP