iRobot Roomba – Pametno rješenje za najčišći dom

0

Zaboravite na stres i prestanite trošiti vrijeme na čišćenje. Robotski usisavač Roomba 895 pametno je rješenje za čišćenje Vašeg doma, osim što sam čisti, posjeduje i WiFi vezu što Vam omogućuje da njime upravljate putem mobilne aplikacije iRobot HOME s vašeg pametnog telefona ili tableta. U svakom trenutku budite spremni za dolazak gostiju jer robotski usisavač će sve očistiti čak i dok ste vi izvan vlastitog doma.

Robotski usisavač iRobot Roomba® 895 iz serije 800 ima do 5 puta više usisne snage u odnosu na prethodne modele Roomba. Još bolje metlice uklanjaju zapetljane dlake, tako da robotski usisavač ove serije praktički ne treba održavanje. Idealan je za stanove i kuće s površinom podova do 120 m². Čisti sve vrste tvrdih podova i tepiha, te nema problema s prelaženjem s tepiha na ravne površine i obrnuto. Posjeduje i funkciju podešavanja vremena čišćenja. Kada poželite očistiti svoj dom, potrebno je samo da na mobitelu ili tabletu pritisnete tipku CLEAN. Podesite vrijeme čišćenja, a sve ostalo će on odraditi sam. Ugrađena je nova 1800 mAh Litij-ionska baterija. Zahvaljujući bočnoj četkici Roomba može učinkovito očistiti područje oko namještaja, zidova, uglova i drugih teško dostupnih mjesta.

Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice s vodilicama pokupit će prljavštinu sa svih vrsta podova i tepiha, a zbog svog oblika ne zahtijevaju održavanje jer ne zadržavaju prljavštinu. Model Roomba 895 je opremljen s fleksibilnim glavom za čišćenje AeroForce koja dinamički prilagođava površinu za čišćenje bilo podnih obloga, tepiha, linoleuma i pločica. Spremnik za gomilanje prljavštine AeroForce tehnologije pomoću HEPA filtera bilježi čak i najfiniju prašinu, dok Vam indikator punog spremnika savjetuje kada je vrijeme da se isprazni. U paketu dobivate i novu integriranu stanicu za punjenje, virtualni zid s dvostupanjskim djelovanjem i zamjenski filtar.

 

 

 

 

 

Posebne značajke Roombe® 895:

Adapt® Navigacija

  • Kretanje ispod namještaja i oko nereda
  • Niskoprofilni dizajn
  • Izbjegava stepenice i ostala potencijalna mjesta gdje može pasti
  • Ovim jedinstvenim sustavom i tehnologijom Roomba preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi, koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području

iRobot HOME App:

  • Čistite i zakažite raspored čišćenja gdje god se nalazili putem iRobot HOME mobilne aplikacije te pregledajte mapu očišćenih površina
  • Pohranjivanje rasporeda čišćenja, do 7x tjedno
  • Pristupite savjetima i podršci, uključite obavijesti kako biste primali ažuriranja u stvarnom vremenu o statusu čišćenja i još mnogo toga – sve s vašeg pametnog telefona

 

Patentirani trostupanjski sustav čišćenja AeroForce:

  • koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja
  • revolucionarni sustav za čišćenje AeroForce kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%.
  • Usisava uz rubove i kutove

 

Priuštite si robotski usisavač i dopustite svom domu da zablista. Iskoristite ponudu Od 10.5. do 30.6.2018. (ili do isteka zaliha) iskoristite uštedu od 500 kuna. Redovna cijena proizvoda je 4.499 Kn, a sada iRobot Roombu 895  možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.999,00 kn.  Akcija vrijedi na iRobot Hrvatska prodajnim mjestima (iRobot štand u City Centeru One u Splitu, iRobot web trgovina) te na prodajnim mjestima Elipso, eKupiLinks i Svijet medija. Detalje o proizvodu potražite ovdje.