Iskoristite dan besplatnog parkiranja u Dalmaciji!

0

U gotovo svim većim hrvatskim gradovima 22. studenoga je „Dan besplatnog parkiranja“, prva nacionalna akcija ove vrste kojom je građanima, korisnicima Mastercard® kartica, omogućeno praktički cjelodnevno parkiranje bez ikakvog troška.

Putem aplikacije PayDo, postojećim i novim korisnicima na dan akcije dostupno je besplatno preuzimanje deset satnih parkirnih karata za maksimalno dvije registarske oznake. Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacija aktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i u četvrtak 22. studenoga besplatno parkirajte u čak 27 gradova diljem zemlje.

Prvi korak je preuzimanje besplatne aplikacije PayDo na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici: www.paydo.hr. Nakon prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice, bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, određuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja potvrđuje opcija „Besplatno uz Mastercard“. Parkiranje sa 100% popusta tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način te u skladu sa svjetskim standardima.

Besplatno parkiranje moguće je u Splitu, Dubrovniku, Korčuli, Orebiću, Šibeniku, Zadru, Hvaru, Vodicama te na lokacijama Crikvenica, Novi Vinodolski, Bjelovar, Đakovo, Karlovac, Koprivnica, Ogulin, Osijek, Poreč, Požega, Pula, Rab, Rovinj, Samobor, Sisak, Slavonski Brod, Varaždin, Vodnjan i Vukovar.