Ispričaj se mami javno i pokloni joj nakit iz zlatarne Dodić!

0

Ovo nije tjedan kad trebaš misliti na sebe. Ovaj tjedan posveti svojoj kraljici!

Ovu nedjelju je majčin dan. Zato smo se ovaj tjedan, zajedno s zlatarnom Dodić pobrinuli da ne zaboravite najvažniju osobu svoga života.

Svako jutro Edita i Garbin imaju za vas bon od 1000 kn u zlatarni Dodić. Čitaj dalje!

Ovo nije još jedan sastav iz osnovne škole s temom „Zašto je moja mama najbolja?“. Znamo da je ona bila pažljiva prema nama… Ali… Koliko smo mi bili pažljivi prema njoj?

Dobro jutro Dalmacijo i zlatarna Dodić daju ti priliku da se iskupiš! Sjeti se onog trenutka zbog kojeg se još uvijek grizeš, onog trenutka kad si je iznervirao/la i zabrinuo/la, ispričaj nam o čemu je riječ, ispričaj se materi javno – najiskreniji i najbolji poziv – osvaja za svoju mamu 1000 kn u zlatarni Dodić!

Samo okreni besplatni telefon 0800 00 14 ili pošalji glasovnu na WAP 091 200 11 00 – ispričaj nam što se dogodilo, ispričaj se svojoj mami – i neka se tvoja greška i njene brige napokon isplate!

Čekamo vaše isprike!

Info o nakitu Dodić:

Zlatarska tradicija obitelji Dodić traje više od 50 godina, a svoju inspiraciju za super poklone možete pronaći na web shopu, društvenim mrežama zlatarne Dodić, ili dolaskom u trgovinu u Mall of Splitu ili City Centeru one. Uz prodajna mjesta u Splitu, najnovije Dodić prodajno mjesto je u blizini NP Plitivička jezera u Plitvice Mallu. Od 3 prodajna mjesta u Zagrebu, posebno se ističe Dodić Diamonds u Ilici 46 u Zagrebu gdje djeluje Filip Dodić, GIA Diamond graduate, vrlo vjerojatno najmlađi i jedan od najvećih stručnjaka za dijamante i drago kamenje u Hrvatskoj i šire (regiji). Dodić nakit nudi veliki izbor nakita od srebra, zlata i platine vrhunske finoće te zlatni nakit s dijamantima i drugim dragim kamenjem poput rubina, safira, smaragda – mnogo je opcija za kupovinu super poklona za Majčin dan, sakramente – pričesti, krizme, krštenja; maturalne zabave i obljetnice mature, vjenčanja, zaruke i druge prigode uz besplatnu uslugu graviranja (personalizacije nakita), a u ponudi se može pronaći i nakit s imenima i slovima.