Ivan Dečak i “Priroda i društvo” na Dječjem festivalu u Šibeniku

0
Foto: PR

Autor i glazbenik, frontman grupe Vatra, Ivan Dečak, gost je predstave „Priroda i društvo“ koja u sklopu Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku igra 23. lipnja na ljetnoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske u 21 sat.

Tako će mladi u Šibeniku imati priliku uživati u ovoj vrlo posebnoj, zanimljivoj i poučnoj predstavi, ali i čuti Ivanova razmišljanja o Internetu i umjetnosti, intelektualnom vlasništvu u digitalnom svijetu te načinima na koje se može pokazati poštovanje prema radu umjetnika.

„Priroda i društvo“ u režiji Nore Krstulović i izvedbi ZeKaeMa-a, projekt je koji je HDS ZAMP inicirao prošle godine s ciljem edukacije mladih o važnosti poštivanja autorskog rada i umjetnosti, kulture i kreativnosti. Autorski ju, uz Kolektiv SKROZ (Nora Krstulović, Maja Sviben i Vedran Peternel), potpisuje i izvrsna glumačka ekipa: Edvin Liverić, Jasmin Telalović, Dora Polić Vitez, Zoran Čubrilo, Mia Biondić i Anđela Ramljak.

Dodatni „začin“ svakoj izvedbi je i gostovanje poznatih autora i drugih kreativaca, koji imaju priliku izreći i svoj stav i/ili se pridružiti propitkivanju položaja intelektualnog vlasništva i autora u doba digitalne tehnologije, streaminga i torrenta.

Ako ste 23. lipnja u Šibeniku, nikako ne propustite ovaj odličan sat iz područja intelektualnog vlasništva i autorskog prava, uz koji ćete se i odlično zabaviti!