Ivana Ninčević Lesandrić kandidat za župana!

0

Iako je najavila kandidaturu za gradonačelnicu Splita, Ivana Ninčević Lesandrić bit će kandidat Mosta nezavisnih lista za splitsko-dalmatinsku županicu!

Bilo je unutar Mosta razmišljanja o kandidaturi Ivane Ninčević Lesandrić za gradonačelnicu Solina, pa spominjalo se i Splita. Ona je predstavila kandidaturu za gradonačelnicu Splita, ali ta kandidatura nije službena sve do trenutka raspisivanja izbora. Po nekakvim željama i Mira Bulja i Ante Pranića i svih naših istaknutijih ljudi u splitsko-dalmatinskoj županiji, smatrali su da je puno bitnije da Ivana uđe u utrku za županicu. Najavom kandidature za Split samo smo malo uzburkali javnost i bacili svjetla na Ivanu. Ona sada ulazi kao jak kandidat protiv Zlatka Ževrnje, a Most će nastojati i u svim ostalim županijama imati jake kandidate za tu važnu funkciju, izjavio je za Radio Dalmaciju zastupnik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja. Potvrdio nam je da su pripreme za lokalne izbore u punom jeku.

Predstavljat ćemo gotovo svaki tjedan kandidate za gradonačelnike, načelnike, ali i župane. Naši birači će sigurno biti zadovoljni, a naša politička konkurencija nezadovoljna s našim kandidatima i za župane i za gradonačelnike i načelnike, zaključio je Grmoja.